Retreatdagar och ett liv jag inte vill ta semester ifrån.

Mattias och Charlie har varit i Åre tillsammans med Mattias familj i några dagar. Det betyder att jag har haft tid att bara fokusera på mig själv. Jag har ätit rawfood hela tiden vilket jag tycker är så skönt att göra när jag är ensam. När familjen är hemma tycker jag om att äta samma som de så det är perfekt att köra all in när jag är ensam hemma.

Mattias och Charlie gjorde samma resa förra året och det intressanta är att jag känner sådan enorm skillnad. När de reste bort förra året var jag euforisk. Inte för att jag ville bli av med dem utan för att jag hade sådan enorm brist när det gällde att göra saker för mig själv och att vara ensam. Jag levde även då ett liv där jag inte kände att jag räckte till generellt. Det har jag förstått nu i efterhand.

Efter deras förra resa har jag sagt upp mig från mitt jobb, jag har börjat konmaria hemma vilket betyder att jag har gjort mig av med massor av saker som bara har tagit kraft och energi från mig. Sådant som har hängt över mig. Dessutom har jag skapat ett liv där jag känner mig mycket mer tillfreds varje dag så jag har inte samma behov av att ta igen allting jag har missat under några futtiga dagar om året. Jag har också accepterat och blivit mer öppen med att det är viktigt för mig med tid för mig själv. Då laddar jag mina batterier. Detta kan jag åstadkomma i vardagen med mina morgonrutiner och ibland får jag lite mer tid när Mattias tar med sig Charlie och åker iväg.

I början av sommaren kände jag också att jag tyckte semestern kom ivägen. Jag har hittat en balans som fungerar fint nu och jag kände att jag skulle sakna att vara kreativ under semestern. Det har dock varit grymt skönt och härligt att få vara tillsammans hela eller nästan hela familjen. Från den här sommaren tar jag med mig en resa till Stockholm, en härlig dag på Liseberg, en ljuvlig dag med släkt och familj vid havet, en vandring med Mattias och Charlie på vildmarksleden och en helt underbar födelsedag. Vidare skall Mattias och jag springa Kåsjön trail tillsammans i slutet av augusti och det skall bli otroligt roligt!

Jag har en målsättning, att ha ett liv jag inte vill ta semester ifrån och så känner jag just nu. Det känns enormt härligt.

På mina hemma-retreat dagar har jag mediterat i massor, yogat, skrivit morning pages, sprungit, lyssnat på inspirerande människor via poddar och audacity, spelat gitarr, jobbat, myst med katterna och bara haft det gott.

Mysiga stunder med morning pages och tacksamhetsbok <3

Mysiga stunder med morning pages och tacksamhetsbok <3

Morgonyoga med sötaste sällskapet &lt;3

Morgonyoga med sötaste sällskapet <3

20190808_162140.jpg

Hur har du det? Trivs du gott med livet eller längtar du redan till nästa semester? <3

Previous
Previous

Yoga och meditation hjälper mig att behålla fokus.

Next
Next

Jag vill inte leva mitt liv utan att ha existerat.