Jag kände mig mindre stressad och mer samlad hela dagen efter vår session!

Jag var lite nervös innan för hur det skulle vara. Jag har ingen vana av det mer spirituella och lite “flummiga” men jag tycker att det var väldigt konkret och praktiskt samtidigt som det fångade det mentala och spirituella.

Jag kände, lite oväntat, mig mindre stressad och mer samlad hela dagen efter vår session (privatlektion i meditation via Skype). Jag trodde det skulle ta flera gånger innan man kunde känna någon skillnad.
— Sofie Persson

Jag har nu fått ett skräddarsytt yogapass som jag kan använda.

Jag bokade enkelt en yoga privatlektion på Jessicas hemsida. Jag ville ha hjälp med mina njurproblem och Jessica tog då fram ett yinyogapass speciellt för njurarna. I Jessicas studio så gick hon och jag igenom varje yogaposition noggrant. Jag är helt ny på yinyoga men Jessica anpassade hela tiden varje position efter min förmåga. Jessica är lugn och pedagogisk och lyssnar på mina frågor och funderingar. Jag har nu fått ett skräddarsytt yogapass som jag kan använda. Jag kan varmt rekommendera Jessica.
— Patrik

Idag är jag enormt tacksam och glad över hjälpen och stöttningen jag fick av Jessica. Det har förändrat mitt liv totalt.

Jag tog kontakt med Jessica under en period i mitt liv när jag hade det kämpigt både fysiskt och mentalt. Dels ville jag ha hjälp med att ändra min kost till att äta bättre för min hälsa. Jessica stöttade mig till att ta de stegen som behövdes för att gå över till en helt växtbaserad kost med fokus på att boosta immunförsvaret med mycket frukt, grönt och annat nyttigt. Jessica hjälpte mig även med olika tips och verktyg för att stärka mig mentalt och att komma igång med regelbunden meditation och yoga. Idag är jag enormt tacksam och glad över hjälpen och stöttningen jag fick av Jessica. Det har förändrat mitt liv totalt. Jessica är oerhört klok, lyhörd och kan hjälpa till med konkreta råd precis där du är. Jag rekommenderar henne starkt till alla som behöver hjälp och stöttning för att göra positiva och stärkande livsförändringar.
— Maja