Energinivå och navelchakrat.

Tredje chakrat, navelchakrat är vårt energicentrum i kroppen. Här lagrar vi vår livsenergi eller prana eller qi. Detta chakra står för kraft, vilja, styrka och självkänsla.

Om du känner dig energilös kan det vara ditt tredje chakra som är i obalans. Det finns olika sätt att balansera upp chakrat som t ex genom att äta god och näringsrik mat, ha en positiv livssyn, utöva yoga och meditation. Ett annat bra sätt är att göra saker som vi blir glada av. Det pratar jag om här.

I vårt tredje chakra lagras också obearbetade känslor. Som t ex sorg och ilska. Här är en riktigt kraftfull meditation som är bra vid ilska.

Vill du vara med på BARA VARA-dagen som jag berättar om i filmen den 18 april i Göteborg!? Läs mer här och boka din plats!


IMG_20180804_213632.jpg

Öka ditt välmående redan idag!

Yoga är en utmärkt form när det gäller att komma till självinsikt och lära oss att lyssna på våra kroppar. Här får du en YOGAVIDEO med 3 enkla övningar som tar mindre än 5 minuter att göra! Det räcker att göra övningarna 3 gånger i veckan för att börja se resultat!

Previous
Previous

Meditation mot ilska.

Next
Next

Yoga och avslappning för stela!