Lycka och meningen med livet.

Jag minns en gång när en person som står mig nära funderade över vad meningen med livet var. Barnen började bli stora och han funderade på om han var på rätt bana. Då sa jag att jag faktiskt tror att det är så enkelt som att ta reda på vad som gör oss lyckliga och följa det. Jag minns att han blev så lättad. Vilket enkelt recept på vad meningen med livet är egentligen. Men också svårt eftersom många av oss aldrig ens reflekterat över detta vad som gör oss lyckliga.

När jag fick frågan första gången gällande vad som gör mig lycklig blev det alldeles blankt. Jag hade ingen som helst aning om vad som gör mig lycklig. När det sedan började komma saker till mig trodde jag att de var fel. Att jag borde gilla fräckare saker. Men jag är ju unik. Jag kan inte jämföra mig med vad som gör andra lyckliga. Jag kan bara ta reda på det genom att vända fokus inåt och lyssna på min egen inre röst.

Jag vill poängtera att vi aldrig någonsin kan jämföra oss med någon annan. Vi är komplexa och unika varelser. Därför tjatar och tjatar jag om att vi alla behöver lyssna inåt. Vi behöver alla följa vår egen röst. För ingen annan än vi själva kan svara på vad som gör oss lyckliga. 

I den här videon delar jag med mig av vad som gör mig lycklig i syfte att inspirera dig att finna det som gör dig lycklig! 

Nu till det riktigt roliga! Nu vill jag höra vad som gör dig lycklig!!! Fyll kommentarsfältet så vi kan inspirera varandra och sprida lycka. Jag gjorde nämligen den här övningen på Insta och jag insåg hur lycklig jag blev av att läsa era listor där! Vill du inte dela här så maila mig gärna på jessica@jessicaisegran.com

Vill du lyssna på The Game Changers Podcast som jag berättar om i filmen så finns den här.

Vill du vara med på BARA VARA-dagen som jag berättar om i filmen den 18 april i Göteborg!? Läs mer här och boka din plats!


IMG_20180804_213632.jpg

Öka ditt välmående redan idag!

Yoga är en utmärkt form när det gäller att komma till självinsikt och lära oss att lyssna på våra kroppar. Här får du en YOGAVIDEO med 3 enkla övningar som tar mindre än 5 minuter att göra! Det räcker att göra övningarna 3 gånger i veckan för att börja se resultat!

Previous
Previous

Yoga och avslappning för stela!

Next
Next

Bli av med spänningshuvudvärk på 1 min!