Yoga och avslappning för stela!

Om en följer yogakonton på Instagram så är det lätt att tro att en måste ha en bakgrund som gymnast eller dansare för att kunna yoga. Det kunde inte vara mer fel. Syftet med yoga är att göra kroppen så smidig som möjligt så att vi kan sitta och meditera länge. Det behöver vi varken vara extremt viga, kunna stå på huvudet eller händerna för att kunna göra.

Är det någon som behöver yoga så är det vi vanliga vardagsstela människor som tillbringat alldeles för mycket tid sittandes. Det här passet är klockrent för dig som tror att det inte går att yoga för att du är stel. Passet innehåller även en skön avslappningsövning.

Och kom ihåg ALLA kan yoga!

Vill du vara med på BARA VARA-dagen som jag berättar om i filmen den 18 april i Göteborg!? Läs mer här och boka din plats!


IMG_20180804_213632.jpg

Öka ditt välmående redan idag!

Yoga är en utmärkt form när det gäller att komma till självinsikt och lära oss att lyssna på våra kroppar. Här får du en YOGAVIDEO med 3 enkla övningar som tar mindre än 5 minuter att göra! Det räcker att göra övningarna 3 gånger i veckan för att börja se resultat!

Previous
Previous

Energinivå och navelchakrat.

Next
Next

Lycka och meningen med livet.