Från irritation till passion!

Från irritation till passion

När min yngste son var 4-5 år var jag ofta irriterad, frustrerad och hade kort stubin. Jag kände inte igen mig själv.

Jag är i grunden en glad och positiv tjej.

På jobbet var det nog ingen som märkte av mitt dåliga humör men familjen fick däremot lida av det.

Jag gjorde en särskild meditation mot ilska och lite andra symptomlindrande åtgärder men jag gick aldrig på djupet. Jag fick även konstiga fysiska symptom…. Jag fortsatte med en del famlande åtgärder tills jag en dag efter att jag ägnat mig åt flödande skrivande tittade ner på det jag skrivit och där stod: jag vill vara hemma mer med Charlie.

Alla föräldradagar var slut. Vi hade varit hemma med Charlie tills han var 2. Hur skulle jag lösa detta? Jag gick och pratade med min man som stöttade mig till 100% och tillsammans bestämde vi att jag skulle ta tjänstledigt i 6 månader. Efter det har mitt liv bara rullat på och idag är jag glad, positiv och harmonisk. Jag följer min passion i livet: nämligen att stötta och guida andra till att leva ett liv med mer glädje, energi och passion i sina liv!

Jag säger inte att allting blev bra dag ett. Men jag upplever att när vi verkligen följer vårt hjärta så ger universum oss den stöttning vi behöver. Men det ligger på oss och ingen annan att våga.

I veckans avsnitt av podden Torsdagar med Jessica pratar jag om min resa från irriterad till passionerad. Där berättar jag om mina olika våndor men också att när jag verkligen lyssnade på mitt hjärta och min inre röst fanns det inget val. Här kan du lyssna på avsnittet!

Vill du också gå från irritation till passion? Då hjälper jag dig gärna! Läs mer här!

Previous
Previous

Varför lyckas vissa med till synes omöjliga saker?

Next
Next

Har du tröttnat på att misslyckas med hälsosammare vanor? Läs då detta!