Varför lyckas vissa med till synes omöjliga saker?

Varför lyckas vissa människor med till synes omöjliga saker?

I helgen var jag i Malmö på en 3-dagars bootcamp för coacher. Vi var 230 coacher från hela Norden som delade energi med varandra! Jag har mött såå inspirerande människor och tankat härlig energi och inspiration!

Ett tema under helgen var hur de som lyckas egentligen gör. Vad är den gemensamma faktorn? 

När vi tittar på människor som lyckats med olika saker som att gå ner i vikt, bygga ett eget företag, göra karriär inom ett yrke de älskar, idrotta på elitnivå o s v o s v så kan vi ju konstatera att det är inte på utsidan vi hittar likheterna, eller hur? 

Ingen människa är ju den andra lik, vi är långa, korta, smala, runda, blonda, mörka, introverta, extroverta o s v o s v. Men ändå finns det EN sak som är gemensam för alla som når sina mål och vet du vad det är?

Jo det är en inre passion, en inre drivkraft. Det kommer inifrån dem själva. De bara “ska” lyckas med det som de vill åstadkomma.

Jag tänker ofta på att jag åt 100% fruktbaserad raw food i två år. Det är ju en enorm bedrift! Det kan alla skriva under på som provat att lägga om sin kost. Vad var det då som fick mig att göra detta? Vad var det som fick mig att stå ut med människors undrande blickar, vad fick mig att sitta där med min smoothie på kalaset när alla andra åt tårta? Vad var det som fick mig att äta min sallad på mitt 40-års kalas när alla vänner och släktingar åt thaimat som vi hade beställt via catering?

Jo det var en sak. Det var en inre, obändig drivkraft. Det var en kraft större än något annat. Det var en drivkraft som handlade om att aldrig någonsin bli så sjuk som jag var innan jag lade om mig kost. Aldrig mer vill jag ligga på intensiven och vara nära att dö i lunginflammation!

Det var min drivkraft kära du.

Så varje gång du verkligen vill lyckas med något så är mitt bästa råd att sluta jämföra dig med andra, för du hittar aldrig din drivkraft på utsidan, utan fokusera istället inåt för att komma i kontakt med din inre styrka och kraft, för då blir du ostoppbar!


Vill du få hjälp med att hitta din inre drivkraft och passion? Kontakta mig gärna så kan vi prata mer !

Previous
Previous

Vad är en intuitiv coach?

Next
Next

Från irritation till passion!