Energi - en hårdvaluta idag?

Jag är så tacksam över att känna mig energifylld och inspirerad idag! Men det har inte alltid varit så…

Många som kommer till mig lider av låg energi. Det kan ju förstås ha att göra med att jag arbetar med just sådant men det är intressant och min spaning i min omgivning landar i att det nog är rätt många som känner sig energilösa. Det är en sak om vi känner oss trötta någon dag då och då för att vi sovit dåligt t ex. Men när den låga energin gör att vi avstår från att göra saker då blir det ju ett problem.


Ett annat problem är att om man redan är låg på energi så kan det ju vara rätt svårt att lyfta sig själv och börja skapa förändring. Då kan vi behöva lite hjälp på traven, någon som håller oss i handen när vi tar våra första stapplande steg tillbaka till en värld av energi igen. Det är där jag kommer in och kan hjälpa till! Som intuitiv coach hjälper jag till att hitta de lågt hängande frukterna som gör att du kommer börja känna dig påfylld redan tidigt i processen vilket medför att du vill göra fler och fler saker som kommer öka din energi ytterligare. Jag brukar säga att det är som att vi för in en liten kil i ditt nuvarande liv som sen bara blir större och större utan att du upplever att din ansträngning ökar! Du kommer att få mer energi och göra fler saker som gagnar dina energinivåer och således få ännu mer energi! Win-win helt enkelt!


Vid sidan av min starka intuition som är ett fantastiskt verktyg när jag coachar eftersom det gör att jag ofta kan peka på sådant som du kanske inte alltid vill erkänna för dig själv har jag också min obändigt positiva syn och inställning att ALLA som VILL kan må bra! Varför är det så bra då? Det är ju inte jag som skall göra jobbet? Nej det är sant, det är inte jag som skall göra jobbet, men det är så många idag som har förlorat hoppet. Och när vi har förlorat hoppet och tron på att vi någonsin skall känna oss energifyllda och energiska igen då kan vi behöva någon som bär hoppet åt oss ett tag. Tills vi kan göra det själva. 

När vi har förlorat hoppet och tron på att vi någonsin skall känna oss energifyllda och energiska igen då kan vi behöva någon som bär hoppet åt oss ett tag. Tills vi kan göra det själva. 
— Jessica Isegran


Låt dig inte luras att tro att steget till förändring är så stort att du inte klarar det. Du skall ju inte ta klivet till ditt nya liv i ett enda megastort steg eller hur? Ett steg i taget och det första steget är sannolikt det tyngsta, för sedan, när energin har börjat sippra in, kommer du bli mer och mer inspirerad och vilja mer och mer förändring och det kommer inte kännas arbetsamt alls! 


Jag önskar att jag hade haft koll på det här med energier så mycket tidigare i mitt liv! När jag tänker tillbaka på det så har jag ett tydligt minne från 25-års åldern när min dåvarande pojkväns syster var på besök hos oss i Stockholm. Jag avundades hennes energi! Att trots att vi sovit lite under natten var hon taggad på att hitta på saker dagen efter. Jag minns också hur det var när de stora barnen var små. Jag orkade nästan aldrig göra något utöver det vanliga och det satt i ända tills för 5-10 år sedan när jag började förstå det här med energier på riktigt. 

När jag ser tillbaka igen så minns jag att jag hade ganska bra koll på vad som dränerade mig på energi men absolut ingen koll på hur jag kunde fylla på och skydda mina energier. Det blev istället att jag undvek en massa saker. Jag levde inte livet full ut. Jag önskar att jag hade haft någon att hålla i handen då. Någon som kunnat guida mig så att inte så stor del av mitt liv gått förlorat på grund av att jag fick försaka så många saker på grund av trötthet.


Känner du igen dig i mitt gamla jag? Är du låg på energi och kanske glädje och vill ha tillbaka livsgnistan och känna dig sprudlande av energi? Då hjälper jag dig gärna! I SOUL ALIGNMENT & HEALING fokuserar vi på dina energier och hur du blir bästa vän med dem! Klicka här för att boka en session!



Previous
Previous

Så blev han av med sin jobbstress med en enkel rutin!

Next
Next

3 saker du INTE skall göra om du vill vara lycklig!