Därför skall du anlita en personlig coach!

Om alla förstod kraften i att någon gång anlita en personlig coach skulle jag inte ha någon tid över överhuvud taget! Jag skulle vara fullbokad från morgon till kväll! Hela veckan lång!

Kände att jag behövde en coach för att prestera bättre på jobbet. Jessica med sin erfarenhet av projektledning och coaching hjälpte mig upp på en ny nivå som blir utgångspunkten för att öka prestationen ytterligare. Har du funderat på en PT på gymmet, självklart ska du ha en för ditt arbete också!
— Magnus - Projektledare, produktutvecklare, chef, entreprenör.

Men som tur är är vi inte riktigt där ännu. Däremot börjar fler och fler förstå kraften i att bolla sina tankar och idéer med någon som är van att lösa problem och föra saker och ting framåt. I min roll som coach är min tidigare erfarenhet som projektledare guld värd! “Finns det ett hinder så tar vi oss förbi det” är mitt motto! Om det så är under, över eller vid sidan av, spelar ingen roll, men framåt ska vi!

Ta hjälp av någon som tar fram DINA STYRKOR!

Ta hjälp av någon som tar fram DINA STYRKOR som min klient Magnus ovan valde att göra!

Inte konstigare än att gå och köpa ett par nya skor

Att anlita en coach kan kännas lite ovant. Det är inte något vi är så vana vid här i Sverige. Men egentligen är det inte konstigare än att gå in i en skobutik och köpa ett par skor. Har vi söndriga skor eller saknar skor till en viss aktivitet tvekar vi inte en sekund att gå och köpa ett par nya. När det kommer till vårt egna mående är vi dock mer osäkra på vad vi skall göra. Det finns ju otaliga självhjälpsböcker och gurus och vi kanske börjar läsa en bok här och en där eller lyssnar på någon inspirerande podd som t ex Torsdagar med Jessica. Det är ju jättebra men vi tar liksom aldrig problemen vi har riktigt på allvar så vi får aldrig till några bestående förändringar! Jag menar, hur skulle det vara om vi t ex köpte en sko istället för ett par och haltade omkring med den. Inte skulle det få oss att må särskilt bra? Det förstår de flesta av oss. Men när det gäller hälsa och välmående tycks vi acceptera söndriga skor eller kanske bara en sko. Det är väldigt synd tycker jag eftersom det finns SÅ mycket välmående att vinna med små justeringar och det är här jag som coach kan komma in och hjälpa dig!

Att anlita en coach är inte konstigare än att köpa ett par nya skor!

Att anlita en coach är inte konstigare än att gå och köpa ett par nya skor!

Så här brukar jag arbeta med mina klienter

Vad du behöver hjälp med just nu i din situation är naturligtvis unikt för dig! Jag arbetar väldigt inutituitivt och jag tror att det är en av hemligheterna till att coachingen blir så lyckad. Dock följer vi alltid en struktur enligt nedan:

  1. Du bokar en tid via min bokningskalender. Du kan komma till mig i Landvetter eller så hörs vi online via Zoom - alla val finns i bokningskalendern

  2. Det första som sker när vi ses är att vi identifierar dina mål och eventuella problem och hinder

  3. Vi kommer fram till fungerande och effektiva lösningar som är skräddarsydda för dig och din speciella livssituation så att du kan påbörja din resa mot ditt drömliv

  4. Vi träffas igen och stämmer av så att du är på rätt spår och gör eventuella justeringar

Jag är så tacksam att jag har blivit coachad av Jessica och hon har fått mig att inse vikten av att ta hand om mig själv. Att få till sig Jessicas kunskap, erfarenhet och stora engagemang i små doser under våra träffar har gjort att jag nu hittat mitt eget sätt att må bra i mig själv. Alla Jessicas tips och all inspiration har nu fallit på plats hos mig.

Idag har jag blivit bättre på att sätta mig själv i första rummet, jag är bättre på att ta ansvar för mina känslor och mitt välmående. Livet går upp och ner, det kan jag aldrig bli immun emot, men nu känner jag mig trygg och har verktyg att ta till när jag känner mig stressad eller låg på energi.

Jag kan varmt rekommendera Jessicas coaching.
— Maria Lilja, Hälsoutvecklare/projektledare

Punkt 1-4 ovan kan vi upprepa några gånger, allt beror på hur långt ifrån ditt drömliv du har kommit. Men ett är säkert och det är att så länge DU vill och är redo att förändra ditt liv så tar vi oss förbi hinder efter hinder tillsammans och du kommer växa på så många sätt under resan!

Detta kan du t ex få hjälp med

Som jag beskrev ovan är en viktig del av coachingen att identifiera DINA MÅL och dina eventuella hinder. Vi är alla unika och befinner oss på olika platser i livet, därför är varje coaching unik. Men här är några exempel på vad du kan få hjälp med:

➡️Skapa rutiner och olika sätt att arbeta smartare - inte mer - så att du får ork och energi till livet även utanför ditt arbete!

➡️Få balans mellan arbete och familjeliv såsom min klient Maria fick hjälp med ovan.

➡️Våga låta passionen och inspirationen ta mer plats i alla områden i ditt liv

➡️Boosta ditt självförtroende

➡️Boosta din självkänsla

➡️Hitta tid och utrymme för mer träning i livet

Och mycker mer förstås!

Jessica Isegran coachar dig till ditt bästa jag!

Vill du få in lite härlig positiv energi i ditt liv och få hjälp med att ta dig förbi stora och små hinder så hjälper jag dig gärna!

Vill du få in lite härlig positiv energi i ditt liv och få hjälp med att ta dig förbi stora och små hinder precis som Magnus och Maria ovan så hjälper jag dig gärna! Jag erbjuder coaching online eller via Zoom. Min bokningskalender är alltid uppdaterad med lediga tider så här kan du boka en tid som passar dig!

Är du fundersom kring huruvida min coaching kan hjälpa dig i din situation så boka gärna ett kostnadsfritt samtal med mig så tar vi det vidare därifrån!

Vi ses! 

Jessica



Previous
Previous

Har du tröttnat på att misslyckas med hälsosammare vanor? Läs då detta!

Next
Next

9 anledningar till varför du skall signa upp för min onlinekurs SHINE YOUR LIGHT!