9 anledningar till varför du skall signa upp för min onlinekurs SHINE YOUR LIGHT!

Så här exalterad är jag över att kunna erbjuda min första unika onlinekurs - SHINE YOUR LIGHT!

Shine Your Light är min nya onlinekurs som erbjuder ett unikt helhetstänk när det kommer till hälsa! Alla delar är inkluderade; kropp, själ & sinne!

Gemensam kursstart är den 18:e april och inga förkunskaper krävs!

Här följer 9 anledningar till varför jag är så exalterad över SHINE YOUR LIGHT!


  1. Shine your light har ett unikt helhetstänk!

Enkla yogaövningar som passar alla.
I don´t think about doing it.
I don’t try.
I do it.
— Jessica Isegran
Lär dig göra enkla hälsosamma smoothies

Shine Your Light är indelad i 3 moduler: body, soul & mind.

I BODY får du lära dig enkla yogaövningar som enkelt går att få in i ditt liv. Dessutom får du lära dig mina bästa tips för att införa mer hälsosam mat i ditt liv. Här används inga pekpinnar, inte heller ta vi bort något utan vi lägger till nyttiga saker! 

I SOUL får du lära dig att meditera och landa i stillhet för att komma i kontakt med din inre röst. Det är vår inre röst som är vår viktigaste kompass och andledningen till att så många människor mår dåligt idag är att de helt enkelt inte längre vet hur de skall höra sin inre röst. 

I MIND fokuserar vi på våra tankar och hur vi genom affirmationer kan få dem att peppa oss istället för att deppa oss. Vårt eget negativa självprat är vår absolut största fiende när det kommer till välmående så det kommer vi att ta tag i under denna modul! 



2. Shine your light består av korta men kraftfulla övningar

Lär dig meditera
Jag brukar säga att det räcker att få in en liten kil i början och sedan kommer vi automatiskt att vilja ge mer plats åt våra nya hälsosamma vanor.
— Jessica Isegran

Tro mig, jag vet hur svårt det kan vara att klämma in nya vanor och om vi gör allt på ett bräde så blir det ofta pannkaka! Hur många gånger har vi inte kört igång med buller och bång och goda intentioner men sen kommer något emellan och allt slutar med dåligt samvete. Därför börjar vi försiktigt och lägger stegvis till nya vanor vartefter veckorna går. Jag brukar säga att det räcker att få in en liten kil i början och sedan kommer vi automatiskt att vilja ge mer plats åt våra nya hälsosamma vanor eftersom vi helt enkelt märker hur BRA vi faktiskt mår av dem! Ingen skall känna sig överväldigad utan enbart inspirerad och taggad! 



3. Kursen löper över 6 veckor

Lär dig göra nyttiga smoothies

För att etablera nya vanor behöver vi vara snälla mot oss själva och ge oss lite tid, därför löper kursen över 6 veckor. Varje modul varar i två veckor och kursen är uppbyggd så att vi lägger på en ny, mindre vana, varje vecka för att du successivt skall vänja dig själv och din hjärna vid det nya. Du kommer känna dig stärkt av hur enkelt det faktiskt är när du väl sätter igång! 



4. Du kan göra kursen i din egen takt! 

Gör kursen i din egen takt

Den 18:e april har vi en gemensam start och du kommer få tillgång till kursens material vecka för vecka. Men du kan stanna lite längre på en vecka om du känner för det och ta det helt i din egen takt. Det finns inget som heter att “ligga efter” när det gäller hälsa men det finns en kraft i att göra resan tillsammans med andra, därför finns båda varianterna! 


Det finns inget som heter att “ligga efter” när det gäller hälsa men det finns en kraft i att göra resan tillsammans med andra.”
— Jessica Isegran

5. Du har tillgång till kursen FÖR ALLTID!

Du har rillgång till kursen för alltid!

Har du en gång köpt kursen kommer du fortsätta att ha tillgång till allt material så länge jag fortsätter tillhandahålla kursen! Det betyder att du i efterhand kan välja ut visa delar som du repeterar eller om du helt enkelt vill köra hela kursen igen vid ett annat tillfälle! 



6. Kursen är online!

Onlinekurs för hälsa!

Jag ville ha en kurs som kan nå ut till så många som möjligt, oavsett var man bor! Allt du behöver för att genomföra kursen är en telefon eller en dator och en önskan om att förändra ditt liv! 

Jag ville ha en kurs som når ut till så många som möjligt, oavsett var man bor!
— Jessica Isegran




7. Live Q&A via Zoom

Live Q & A via Zoom

I kursen ingår ett antal live möten via Zoom där du har möjlighet att ställa frågor till mig under kursens gång. Även om kursen innehåller videos och information dyker det alltid upp frågor och funderingar! Dessa är perfekta att ta med till live mötena. Har du ingen möjlighet att vara med på livesändningarna så är det ingen fara för inspelningen sparas så du kan titta i efterhand! 



8. Medlemskap i en sluten Facebook grupp

Det är kraftfullt att göra saker tillsammans

I Shine Your Light ingår medlemskap i en sluten Facebook grupp där du kan byta tankar och erfarenheter med andra som gör samma resa! OBS dock att Facebook absolut inte är en förutsättning för att få resultat av kursen. Jag har personligen själv gått många kurser utan att vara aktiv i dess Facebook grupp. Men den finns där om behov uppstår. 



9. Inga förkunskaper krävs

Inga förkunskaper krävs

Kursen är för vuxna men jag tycker bilden är så härlig!

Kursen kräver inga som helst förkunskaper! Det enda som krävs är en längtan efter förändring, en längtan efter att stå i din fulla kraft och skina ditt unika ljus i världen!

Det enda som krävs är en längtan efter förändring, en längtan efter att stå i din fulla kraft och skina ditt unika ljus i världen!
— Jessica Isegran




Onlinekurs för hälsa
Previous
Previous

Därför skall du anlita en personlig coach!

Next
Next

Så hittar du ditt livssyfte!