Så hittar du ditt livssyfte!

Många, många stannar någon gång upp i livet och funderar över vad som är deras livssyfte. En del gör det redan som unga, andra när barnen börjar klara sig själva eller flyttar hemifrån. Oavsett när i ens liv dessa funderingar dyker upp är det många som är nyfikna på sitt livssyfte men inte har en aning om hur man hittar det!

Därför har jag satt ihop 5 punkter som hjälper dig att hitta ditt unika livssyfte! De hittar du här:

  1. Luras inte att tro att det måste vara något stort och omvälvande. För en del blir det så men inte för alla. Kom ihåg att t ex Martin Luther King och Ghandi båda började med en inre passion och glöd. Somligas passion leder till berömmelse -andras inte. Berömmelse är helt oväsentligt i sammanhanget livssyfte.

  2. Jämför dig inte med andra! Det finns inget livssyfte som är bättre än något annat. En del blir konstnärer, andra författare, några coacher och ytterligare några blir kvar på en anställning hela livet och är kända för att vara kollegan som ständigt uppmuntrar och sprider glädje. Vi är alla unika viktiga pusselbitar, precis som vi är!

  3. Följ DIN glädje och DIN passion. Detta är det absolut viktigaste rådet! Hitta din glädje och passion och följ den och LITA på den! Har du väldigt svårt att hitta din unika glädje och passion så rekommenderar jag min meditation som hjälper dig att komma i kontakt med din inre röst. Det här här jätteviktigt och många, många förloras i andras livssyften och passion. Men DIN glädje & DIN passion är den viktigaste kompassen för dig.

  4. Livssyften kan förändras över tiden. Så har det varit för mig! Jag följde t ex min passion för programmering och utbildade mig till dataingenjör. Sedan växte min passion för att stötta och hjälpa andra människor så därför är jag nu coach. Vad jag gör om 10 år har jag ingen aning om! Ett vet jag dock säkert, jag kommer låta glädjen och passionen styra!

  5. Bara genom att följa och vara medveten om punkterna ovan kommer du att förändra världen genom din unika energi! Låt oss säga att din passion är att sjunga, då kommer din sång att skifta dem som lyssnar. Är din passion att sprida glädje och ljus så spelar det ingen roll var du befinner dig, du kan sitta i en reception och göra en fantastisk skillnad i de människors liv som du möter.

Somligas passion leder till berömmelse - andras inte. Berömmelse är helt oväsentligt i sammanhanget livssyfte.
— Jessica Isegran


Så börja ditt sökande inåt och lyssna på den lilla rösten som viskar dina drömmar! Mer komplicerat än så är det faktiskt inte!

För mer inspiration kring hälsa och välmående lyssna på Jessicas podd TORSDAGAR MED JESSICA.

Previous
Previous

9 anledningar till varför du skall signa upp för min onlinekurs SHINE YOUR LIGHT!

Next
Next

Så blev han av med sin jobbstress med en enkel rutin!