Att fokusera på i SEPTEMBER.

Inför varje månad sätter jag mig ner i meditation och tonar in på vad vi kan fokusera på den kommande månaden för att må så bra som möjligt.

Det handlar nästan alltid om enkla råd. Men det är precis så jag arbetar med mina klienter. Jag ger enkla men effektiva råd. De som kommer till mig har för det mesta en fullspäckad vardag och då är det svårt att göra dramatiska förändringar. Det är istället de små förändringarna som blir bestående och sedan skapar snöbollseffekter i människors liv. 

Inför varje månad sätter jag mig ner och tonar in på vad vi kan fokusera på den kommande månaden för att må så bra som möjligt. Det jag får till mig skriver jag ner i magiska anteckningsbok - se bilden - och sedan delar jag det med er :)

Inför varje månad sätter jag mig ner och tonar in på vad vi kan fokusera på den kommande månaden för att må så bra som möjligt. Det jag får till mig skriver jag ner i magiska anteckningsbok - se bilden - och sedan delar jag det med er :)

Ni som har följt mig ett tag vet att jag ofta pratar om vikten av att göra saker vi tycker är roligt! Att vi alla borde ha en uppdaterad lista över saker som ger oss energi och glädje och regelbundet faktiskt göra saker på den listan. Nu i september kommer detta tillbaka igen.

Här är månadens fokus:

“Fokusera på ljuset. Fokusera på sådant som gör dig glad. När ljuset skiftar och dagarna blir mörkare och mer grå är det lätt att tappa fästet och fokuset. Skriv en lista över allt som gör dig glad, som ökar ditt ljus och planera in för det i höst. Boka in roliga saker i kalendern och fokusera på ljuset.

Allt är bra.”

När vi pratar om ljuset inom den spirituella världen så är det just positiva saker och sådant som gör oss glada som vi menar. Det handlar inte om att lägga locken på och undertrycka känslor - det handlar däremot om att inte aktivt stanna kvar i känslor och tankar som tar ner oss.

Och just nu i september skall vi göra en extra ansträngning att ha koll på sådant som gör oss glada. Har du redan en lista över saker som fyller på? Toppen - då kan du gå igenom den och se om den behöver uppdateras. Har du inte en sådan lista så är det ett perfekt tillfälle att skapa en sådan. Och då också boka in tillfällen i kalendern - så att det verkligen blir gjort :) När höstmörkret sänker sig ordentligt och vardagen är i full gång är det extra svårt att få loss tid - därför är det ett tips att boka in saker i oktober och november redan nu :) 

Vill du ha en underbar helg som fyller på med massor av energi så skall du komma på mitt och Jenny Larssons underbara retreat 17-19 september i Hällingsjö utanför Göteborg. 

Previous
Previous

Har du också lurats av glädje-myten?

Next
Next

Designa ditt drömliv i 4 ENKLA steg!