Hållbara böcker?

My kind of books :D

My kind of books :D

Idag fick jag hem två böcker jag väntat läääänge på <3. Jag älskar böcker och jag älskar att läsa. Att läsa är en av mina absoluta favoritsysselsättningar.

Dock vill jag inte längre samla på mig en massa saker. Innan jag köper en fysisk bok kollar jag om den finns på biblioteket eller om den går att låna eller köpa digitalt. Går inte detta - och jag absolut vill ha boken i fråga - köper jag den. Men det är ett dilemma för mig. Romaner och noveller läser jag aldrig om så det känns som oerhörd slöseri att läsa en bok en gång och sedan kasta bort den.

Hur tänker ni andra bokälskare som också vill leva ett mer hållbart och minimalistiskt liv?

Nu tillbaka till böckerna jag fick hem idag. Den ena boken är en manga-version av Mari Kondos bok The Life-Changing magic of tidying up som jag ser fram emot att njuta av :)

Den andra är skriven av en av mina stora inspiratörer Guru Singh cch den heter Buried Treasures. Det var två andra inspiratörer, Julie Piatt och Rich Roll, som först fick mig att upptäcka Guru Singh och han är verkligen störtcool!!! Han är Kundaliniyogalärare och musiker och faktiskt en av dem som inspirerat mig till att börja spela gitarr!När man ser honom skall man inte avskräckas av att han har långt skägg och turban. Han är så klok, vis och rolig så det skall bli ett sant nöje att läsa hans självbiografi!

Det blir två härliga böcker att mysa i soffan med :D

Tidigare inlägg om Konmari: Kan man bli lycklig av att städa?