Våga känna ALLA känslor!

Jag upplever att vi lever i en kultur där det inte är okej att känna ‘dåliga‘ eller negativa känslor. Allt skall vara tip-top och vi sopar det jobbiga under mattan. Jag tror att det finns en stor fara med det. Det finns en stor risk att vi sopar allt under mattan tills det en dag blir för mycket och svämmar över i något vi inte kan få stopp på. När vi väl står där med något stort som hänt oss har vi inga verktyg alls att hantera det känslomässiga påslaget.

För mig personligen handlade det mycket om rädsla, en rädsla för att de negativa känslorna skulle ta överhanden och skapa katastrofer i mitt liv. Jag växte upp med en psykiskt sjuk förälder så jag hade sett på nära håll vad mörka känslor kunde skapa.

I den här videon ger jag bland annat tips på hur du kan börja låta även de mörka känslorna få finnas i ditt liv och därmed lära dig att de också passerar. Precis som allt annat i livet.

Hur är ditt förhållande till mörka känslor? Vågar du känna dem? Hur hanterar du dem? Dela gärna i kommentarsfältet nedan!

Mår du riktigt dåligt skall du självklart söka professionell hjälp!


IMG_20180804_213632.jpg

ÖKA DITT VÄLMÅENDE REDAN IDAG!

Yoga är en utmärkt form när det gäller att komma till självinsikt och lära oss att lyssna på våra kroppar. Här får du en YOGAVIDEO med 3 enkla övningar som tar mindre än 5 minuter att göra! Det räcker att göra övningarna 3 gånger i veckan för att börja se resultat!

Previous
Previous

Yoga för andra chakrat.

Next
Next

Yoga för midja och matsmältning!