Överlevnadskit för högkänsliga!

Drabbas du lätt av stress vid deadlines? Blir din tillvaro uppochnedvänd när någon av dina vänner eller din omgivning mår dåligt för att du känner en sådan stark inre dragning att hjälpa dem och ställa allt till rätta? Kan du inte se våldsfilmer för du känner smärtan och lidandet så starkt att det blir outhärdligt?

Om du har en  högkänslig personlighet som jag är det lätt att plocka upp alla känslor runtomkring och drabbas hårt av lidandet som finns. Men jag ser min högkänslighet som en superkraft. 

Så fort någon mår dåligt omkring mig så är min instinkt att ta mig dit och lyfta upp och hjälpa den personen att se det positiva i tillvaron. Och det är ju fantastiskt! En riktigt superkraft! Och jag älskar verkligen att lyfta och stötta människor.

Men jag har också förstått att jag inte MÅSTE hjälpa alla och dessutom vill inte alla ens bli hjälpta. Som högkänslig är det också extra viktigt att vi tar hand om oss själva så vi inte blir sjuka eller utbrända.

Jag har tagit fram ett överlevnadskit för högkänsliga:

  1. Det är inte ditt ansvar att hjälpa alla andra!

  2. Stärk dig själv. 

  3. Visualisera ett skyddande fält omkring dig.

  4. Sluta titta på nyheter

Känner du igen dig? Är du också högkänslig? Vad är dina bästa tips för att må bra?  Kolla på filmen och använd kommentarsfältet nedan för att dela dina funderingar!

Vill du vara med på BARA VARA-dagen som jag berättar om i filmen den 18 april i Göteborg!? Läs mer här och boka din plats!

Titta på filmen Våga Känna Alla Känslor som jag berättar om i början av filmen.


IMG_20180804_213632.jpg

Öka ditt välmående redan idag!

Yoga är en utmärkt form när det gäller att komma till självinsikt och lära oss att lyssna på våra kroppar. Här får du en YOGAVIDEO med 3 enkla övningar som tar mindre än 5 minuter att göra! Det räcker att göra övningarna 3 gånger i veckan för att börja se resultat!

Previous
Previous

Bli av med spänningshuvudvärk på 1 min!

Next
Next

Yoga för ökat flöde i kroppen.