Back to All Events

Skapa det liv du vill ha!

Jag har ett samarbete med Maja Weber, Jenny Larsson och Sara Fredman. Detta samarbete görs under namnet Andromeda Health. Vi anordnar bland annat retreat tillsammans. 

Denna härliga dag på vackra Brämhults gård erbjuder vi dig olika former av yoga, meditation och inspiration kring helvegetarisk kost.

Vår ambition är att du som deltagare ska få möjlighet fördjupa kontakten med dig själv genom meditation, mental träning, yoga, helvegetarisk kost och samtidigt ta en välförtjänt paus från den hektiska vardagen. Du får med dig enkla tekniker och inspiration hem som du kan införliva i ditt dagliga liv.  

 

Preliminärt schema:


9-10:30 Globalyoga + Hjärtmeditation

Vi börjar dagen med ett mjukt yogapass för att väcka kroppen och avslutar med en meditation/avslappning som stärker kontakten med ditt hjärta och tonar ner tankarna.

 

10:30-11:30 Smoothie + Inspiration kring växtbaserat kost

Vi delar med oss av våra egna erfarenheter kring att äta växtbaserad kost och du får med dig tips som gör att du kan prova på egen hand hemma.

 

11:30-12:30 Lunch

 

12:30-13:30 Nå dina mål med mental träning

Konkreta tips, övningar och exempel som du kan applicera i ditt liv för att uppnå det du vill och samtidigt öka din förmåga att leva i nuet.

 

13:30-15:00 Kundaliniyoga

Kundaliniyoga är en dynamisk yogaform som fokuserar på andningen. En grundläggande del av Kundaliniyogan är att det alltid ingår meditation i denna yogaform.

 

15:00-16:00 Skapa det liv du vill ha – samtal och avslut

 

Mellanmål och lunch ingår. Allt är glutenfritt och helvegetariskt.

Ladda ner pdf för mer information.

Kontakta mig här för frågor och anmälan.