Med din varsamma coaching har du hjälpt mig att hitta små realistiska vanor som jag kunnat lägga till i min vardag.

Hej Jessica,
jag är så tacksam för den coaching jag fått av dig! Har länge velat få in mer hälsosamma vanor - mindre stress och mer yoga och meditation - och har också velat göra förbättringar i min kost och mina sömnvanor - men fastnat i gamla mönster och tankar. Med din varsamma coaching har du hjälpt mig att hitta små realistiska vanor som jag kunnat lägga till i min vardag.
Du lägger märke till när jag försöker undvika ett ämne tex när vi diskuterat mobilvanor och du hjälper mig att utforska alternativ - och du gör det alltid varsamt med en positiv intention och med respekt för min individuella situation.
Rekommenderar alla som vill ta ett steg mot bättre hälsa och ett mer hållbart liv att ta hjälp av en coach - och då gärna dig Jessica!
— Sari Karlsson Manni, Projektledare
Previous
Previous

Är du nyfiken på ditt inre? Jag rekommenderar verkligen coaching om du har svårt att veta hur... att få stöd på vägen är fantastiskt!

Next
Next

Jag fick konkreta råd och något som jag fick skriva ner och ta med mig på min inre resa till förändring. Rekommenderar Jessica varmt till alla som behöver någon stöttning framåt i livet ❤