51: Kliv in i din fulla kraft. - Övning.

EPBILD.jpg

Denna vecka leder Jenny dig genom en kraftfull övning som stärker dig inifrån och ut. Övningen är en stående meditation som ger dig kraft, styrka, stabilitet och mod. Du kan med fördel göra den många gånger. Den rekommenderas på morgonen innan du börjar din dag för att ge dig en extra boost, men kan givetvis också göras under dagen.

Lycka till!!


TÄVLING!

Vi firar att vi har passerat 25 000 nedladdningar av The Game Changers Podcast! Vi lottar ut en privatlektion i meditation(värde 900kr) med Jessica. Detta kan göras på plats eller via distans. 

För att tävla vill vi att du skriver ner på vilka sätt du har påverkats av vår podcast. Har du ändrat några vanor? Har du fått någon viktig tankeställare? Är podden en energiboost i vardagen!? Skriv och berätta och maila till: Thegamechangerspodcast@gmail.com

Senast 23 augusti vill vi ha ditt bidrag. 

Lycka till!!!  

Musik:

Werq by Kevin MacLeod (incompetech.com)

Garden Music by Kevin MacLeod (incompetech.com)

Licensed under Creative Commons: By Attribution 3.0

http://creativecommons.org/licenses/by/3.0/

Donera till podden <3