Jag VET att du har STYRKAN inom DIG.

 

Efter att ha coachat flera klienter både på retreat, i Programmet Skapa det liv du vill ha och i privata sesstioner har jag sett SÅ MYCKET styrka och kraft inom människor. Jag VET att även DU har styrkan inom dig. Iband kan vi dock behöva någon som guidar oss för att hitta den där inneboende kraften. Det är min roll. Jag GUIDAR dig till ett mer HÅLLBART liv för kroppen och själen.

Söker Du lugn och harmoni i ditt liv? Har STRESSEN tagit överhanden och placerat glädjen i ett nästan bortglömt fack?

Ligger du SÖMNLÖS på nättern av alla KRAV du har på dig?

Eller är du stel och orörlig eller har andra problem med din kropp?

Oavsett ingång skräddarsyr jag ett program som passar Dig där Du står just nu!

Genom yoga, meditation, coachande samtal och kostförändring hjälper jag Dig att göra positiva och stärkande livsförändringar.

TILLSAMMANS kan vi skapa HÅLLBARA, REALISTISKA nya vanor som passar DIG och som ökar DINA chanser till ett friskt och lyckligt liv!

Jag tror på Dig.

Donera till The game Changers Podcast <3

Det här säger mina härliga kunder:

Jag bokade enkelt en yoga privatlektion på Jessicas hemsida. Jag ville ha hjälp med mina njurproblem och Jessica tog då fram ett yinyogapass speciellt för njurarna. I Jessicas studio så gick hon och jag igenom varje yogaposition noggrant. Jag är helt ny på yinyoga men Jessica anpassade hela tiden varje position efter min förmåga. Jessica är lugn och pedagogisk och lyssnar på mina frågor och funderingar. Jag har nu fått ett skräddarsytt yogapass som jag kan använda. Jag kan varmt rekommendera Jessica.
— Patrik
Mycket bra upplägg från en toppenyogainstruktör!
Jätteskönt att få en timmas pt i yoga. Jessica ser dessutom till att man gör övningen rätt. Sedan kan man gå hem och köra sina övningar i lugn o ro.
Verkligen ett toppenkoncept.
— Jeanette Magnusson
Tack Jessica!
Att välja ljusa tankar framför mörka blir väldigt mycket enklare med din vägledning, ditt ljus - in i yinyogan - och jag kan på så vis göra sunda medvetna val i vardagen. Tack för din klok-goda gestalt, och tack för ljuset ! Jag andas liv igen ! ☺🌞
— Christina
 

Läs mer om vem jag är och hur jag kan hjälpa dig!

Läs mer →