Det finns ingen one size fits all lösning.

Vill du förändra något i ditt liv? Då hjälper jag dig gärna.

Jag har lärt mig mycket under min resa inom hälsa. Initialt trodde jag att väldigt mycket handlade om vad vi åt. Och kosten är viktig och vi kan förändra mycket genom kosten. Men något vi ofta glömmer är faktiskt hur våra tankar och beteenden påverkar vårt mående. 

Vår energikropp, våra chakran och vår aura behöver vara i balans för att vi skall må riktigt bra. Dessa kan komma ur balans på flera olika sätt och det är först på senare år jag har förstått hur våra tankar och vårt beteende faktiskt påverkar oss. 

Sällan får jag till mig budskap om vad mina klienter skall förändra kostmässigt utan det är nästan alltid tankar och beteenden som behöver förändras. Vår energikropp och våra chakran är en mall som kroppen följer efter. Dessa behöver därför vara i balans för att vi skall må bra. 

När någon kommer till mig på Vila dig till Harmoni t ex kan jag se hur energikartan för den personen ser ut. Utifrån detta plockar jag sedan olika övningar ur min verktygslåda som kommer att stötta klienten att balansera upp sina energier. Min verktygslåda kan bestå av affirmationer, yogaövningar, meditationer, skogsbad m m. Det finns ingen universallösning som passar alla. Somliga behöver t ex mer rörelse andra behöver mindre. 

Det finns ingen one size fits all lösning och det är därför jag älskar att jobba 1:1 för då kan jag fokusera till 100% på den klient jag har framför mig och det är sannolikt därför resultaten blir så goda.
— Jessica Isegran

En klient t ex kände sig otrygg i sin kropp. Detta kände jag direkt under Vila dig till Harmoni sessionen, dvs vi hade inte ens pratat om detta utan jag såg och kände det i hennes energier och då kom ett mantra till mig: “Min kropp är en trygg och säker plats för mig”. Detta mantra kunde jag sedan efter sessionen förmedla till klienten. Det visade sig sedan när vi pratade att hon hade många rädslor som var kopplade till rotchakrat. Rotchakrat står för vår koppling till jorden, vår känsla av trygghet och tillit t ex. I det här fallet fick klienten ett mantra att arbeta med. Någon annan kan t ex få yogaövningar såsom denna som balanserar rotchakrat. 

Vi kommer in i det här livet med olika tendenser, en del är mer rörliga, andra mer stilla osv. Inom Ayurveda pratar man om olika doshor; Vata, Pitta & Kapha. Vi påverkas också av våra upplevelser i tidig barndom och händelser genom livet. Därför finns det ingen one size fits all lösning och det är därför jag älskar att jobba 1:1 för då kan jag fokusera till 100% på den klient jag har framför mig och det är sannolikt därför resultaten blir så goda.

Vill du förändra något i ditt liv? Vill du unna dig lyxen att vi lägger 100% fokus på att få ditt liv på rätt köl? Då är du varmt välkommen att boka Coaching eller Vila dig till Harmoni hos mig

Vi ses!
Jessica

Previous
Previous

Allt är precis som det ska.

Next
Next

Agera som om det redan är en del av din verklighet!