Unna dig en paus <3

retreat.jpg

När jag var på Vipassana kände jag så starkt att jag ville dela med mig av den här fina känsla av frid och stillhet. Av paus. Jag ville låta fler komma ihåg hur viktigt och skönt det är med pauser emellanåt. Det är verkligen då vi laddar batterierna så att vi kan prestera mer. Jag minns när jag jobbade som programmerare och hade fastnat med ett problem som var klurigt. Jag är envis så jag kunde sitta kvar utan att ta rast eller få i mig mat. Men det var nästan uteslutande efter pausen som jag löste problemet. När jag hade tankat ny energi . Kanske var det efter en promenad, efter lunchen eller efter en natts sömn som myntet trillade ner och jag löste problemet.

Det är när vi som minst anser att vi behöver en paus vi ofta behöver det. Det är när vi inte har tid som vi behöver det som mest.

Lördagen den 30 november anordnar jag ett retreat för dig som behöver en paus från vardagen. Det blir yoga, meditation, föreläsning på temat paus, goda samtal och hälsosam och god mat. Det fina med yoga och meditation är att det inte behövs några som helst förkunskaper. Du yogar och mediterar utifrån där du befinner dig just nu så det kan bara bli rätt :) När det det gäller yoga och meditation blir vi aldrig färdiga. Det är bara så att några kanske har hoppat på tåget före dig. Men det betyder inte att heller de är färdiga. Yoga och meditation är precis som livet självt, en resa och ett ständigt lärande.

Vill du vara med mig och skapa energi och glädje som du kan ta med dig in i december så gå hit för att se schema och övriga detaljer och gör din anmälan så snart du kan för platserna är begränsade!

Jag hoppas vi ses <3

Previous
Previous

Aldrig har det varit så svårt att meditera som efter Vipassana... eller?

Next
Next

Vanligt fel vid meditation och hur du kan undvika det!