Jag börjar min paus med en paus.

IMG_20180930_142337_892.jpg

Hej på er!

Imorgon börjar min 6 månader långa tjänstledighet. Det känns helt rätt men också lite konstigt. Ovant. Mattias och jag tillbringade lördagen och en del av söndagen på Sankt Jörgen Park och det är också där bilden ovan av mig är tagen.

När vi åkte hem satt det i ryggmärgen att imorgon är det jobb igen. Det är ju måndag. Men det är det inte. För jag skall vara hemma med Charlie. Måndag, tisdag och onsdag. Som jag har längtat och ändå känns det lite konstigt när jag nu är här. Vi behöver inte tänka på att göra matlåda till Charlie ikväll. Jag behöver inte stå och göra smoothiesar för att ta med mig till jobbet imorgon bitti. Vi kan bara vara. Ta dagen som den kommer.

Jag kände så mycket inspiration när jag vi var på Sankt Jörgens. Jag kommer att åka dit och sitta i hotell-lobbyn och jobba emellanåt. Jag skall skapa online-program bland annat och även om jag älskar vårt hus är det bra med input och inspiration utifrån emellanåt.

20180930_105703.jpg

Min plan är också att göra i ordning ett av rummen i källaren till ett yoga- och meditationsrum. Då kan jag ta emot klienter där samt att jag verkligen känner att jag behöver ett eget rum att vara i när jag yogar och mediterar. Nu i somras yogade jag ute i vår trädgård nästan varje morgon och det var så skönt att ha en egen plats. Jag saknar det. Nu funkar det inte längre att yoga utomhus här.

Men jag skall börja min tjänstledighet från mitt arbete som projektledare med en vecka av att bara vara. Jag skall inte tänka på mitt eget företag alls. Jag skall koppla av, laga god vegansk mat, vara med Charlie, läsa böcker och göra det jag känner för. En slags omstart innan jag kör igång. Inget postande vare sig här eller på instagram eller facebook. Jenny och jag har nu fått igång ett konto för vår podcast på Instagagram @thegamechangerspodcast men det kontot kommer Jenny rodda kommande vecka. Fredagens avsnitt kommer att handla om Meditation och det har jag redan förberett och schemalagt. Så jag tror att jag skall kunna hålla mig ifrån att tänka på jobb den här veckan.

Jag hoppas att ni har haft en helt underbar helg!