IMG_20190817_084831_281.jpg

Yoga - PRivatlektion - skräddarsytt pass

Det här är för dig som:

  • Vill ha ett PERSONLIGT yogapass som är skräddarsytt efter DINA BEHOV. Kanske vill du ha hjälp med stelhet, stress, sömnproblem, depression, oro eller bara vara säker på att du gör övningarna rätt. Kanske vill du bara få en smidigare kropp :)

  • Inte vill binda upp dig vid bestämda tider utan föredrar att träna NÄR DET PASSAR IN I DITT fullspäckade SCHEMA. Ett personligt pass kan du göra precis när det passar dig.

  • Vill känna dig TRYGG med att du gör rätt i dina yogapositioner.

Detta ingår:

  • 1 h privatlektion i yoga

  • Pdf med ditt personliga pass

så här går det till

I samband med din bokning anger du om det är något specifikt problem du vill adressera såsom stress, sömnproblem eller oro. Detta gör att jag kan sätta ihop ett pass som är skräddarsytt för dina behov. När vi sedan träffas, min studio ligger i Landvetter (här kan du se hur du hittar hit), går vi igenom passet tillsamman. Du får sedan passet som en pdf-fil så du kan göra det på egen hand när det passar dig.

Kom i bekväma kläder som du kan yoga i. Har du en favoritmatta så ta med den annars har jag yogamatta som du kan låna.

Varmt välkommen!

Jag bokade enkelt en yoga privatlektion på Jessicas hemsida. Jag ville ha hjälp med mina njurproblem och Jessica tog då fram ett yinyogapass speciellt för njurarna. I Jessicas studio så gick hon och jag igenom varje yogaposition noggrant. Jag är helt ny på yinyoga men Jessica anpassade hela tiden varje position efter min förmåga. Jessica är lugn och pedagogisk och lyssnar på mina frågor och funderingar. Jag har nu fått ett skräddarsytt yogapass som jag kan använda. Jag kan varmt rekommendera Jessica.
— Patrik