Skapa det liv du vill ha!

IMG_2934.jpg
 

Notering: Programmet kördes första gången våren 2019 med väldig lyckat resultat för deltagarna. Nästa tillfälle blir våren 2020 och om du vet med dig redan nu att du är intresserad av en plats våren 2020 så hör av dig till jessica@jessicaisegran.com.

Skapa det liv du vill ha!

Vi är så stolta och glada över att presentera vårt nya program Skapa det liv du vill ha!

Känner du att du tappat makten över ditt liv och bara kastas hit och dit av vardagens krav och stress? Har du aldrig tid att göra det du verkligen vill? Skulle du vilja skapa ett hållbart liv där du mår bra och lever din fulla potential?

Detta är en personlig transformationsresa för dig som vill skapa bestående förändring i ditt liv. Vi träffas fyra gånger och tillsammans med gruppen gör du resan mot din högsta potential och ett liv där du fullt ut lyssnar på din inre röst och där det är du som skapar riktningen i ditt liv.

Du kommer att få med dig alla verktyg du behöver för din transformation och mellan varje tillfälle får du konkreta övningar som kommer stötta dig i din utveckling. Varje träff kommer förutom samtal och föreläsning att innehålla yoga och meditationspass som är skräddarsydda för varje tema.

Varmt välkommen med din anmälan

Jessica & Jenny

Programmet

Träff 1 - Självbild och självkärlek 23/2-19 kl: 9-15

Att sätta sig själv först är inte egoistiskt, det är nödvändigt för att du ska kunna leva ett liv där du mår bra.

Träff 2 - Återkoppla till dig själv och din intuition 23/3-19 kl: 9-15

Att höra sin inre röst i vardagens brus. Vad vill jag innerst inne?

Träff 3 - Kroppen är ditt tempel 27/4-19 kl: 9-15

Kroppen och sinnet är delar av samma helhet. Hur når du en fysisk hållbarhet och älskar din kropp?

Träff 4 - Nå din fulla potential genom självledarskap 25/5-19 kl: 9-15

Ta fram din inre styrka och kreativitet.

Vad vill du dra till dig i livet? Personlig målbild och framtidsvision.

Mer om programmet

Förutom de fyra fysiska träffarna kommer vi att mellan varje träff ha en avstämning via Skype med syfte att dela framsteg och utmaningar och tillsammans peppa varandra.

Investering

Detta är ett pilotprogram till ett reducerat pris av 5900 kr. I priset ingår lunch och mellanmål. Maten är helvegetarisk och glutenfri. Anmäl dig via formuläret nedan. Anmälan är bindande och du betalar vid anmälan till BG 166-7047 (Progress HR). Det finns möjlighet till 2 stycken delbetalningar till priset av 3150 kr. Begränsat antal platser.

PLATS

Vi träffas i den vackra Scoutgården i Bollebygd. Det finns möjlighet att åka kollektivt till Bollebygd från Göteborg och Borås och sedan promenera i ca 10 min för att komma till gården.

 

Anmälan

Namn *
Namn