Sacred Circle

IMG_20180930_142337_892.jpg

Jag är så glad att kunna erbjuda en plats för viktiga samtal! På de retreat jag anordnar och på programmet Skapa det liv du vill ha! är feedbacken mycket positiv gällande våra avsnitt med samtal. Vi skapar alltd utrymme för samtal och reflektion då vi ser att det inte förekommer så mycket tid för nära samtal i vardagen.

Sacred Circle erbjuder ett tillfälle i månaden då du är välkommen hem till mig för att prata kring ett tema. Första träffen kommer att handla om Konsten att räcka till. Jag bjuder på te och vi avslutar med en meditation.

Varmt välkommen att boka din plats. Vi ses! :)


Endagsretreat 12 maj!

Tjoho! Nu har du möjlighet att vara med på vårens sista retreat med Jenny och mig :)

Följ med oss på vårens sista retreat!!!!

ALLA kan yoga! Det behövs inga fancy kläder och man kan vara smidig som ett kylskåp :D

Yoga handlar inte om att behärska akrobatiska positioner. Yoga handlar om att skapa mer harmoni, glädje, livslust och skratt i ditt liv. Det du! :)

Hoppas vi ses :D

Här kan du läsa mer och anmäla dig!

Må-Bra-Paket!

MVIMG_20180805_135301.jpg

Nu lanserar jag mitt Må-Bra-Paket! Det är ett program för dig som vill få till en förändring i ditt liv men inte riktigt vet var du skall börja. Tillsammans tittar vi på var du står idag och vad du har för behov och så sätter jag ihop ett program som är skräddarsytt för dig. Jag använder mig av verktyg från mina olika yogaformer, meditation samt kosten.
Om du bokar en tid innan oktober är slut får du hela paketet för 1400 kr. Ordinarie pris är 1600 kr.

Kontakta mig här för tidbokning! :)

Årets sista retreat äger rum i Borås 1/12!

Hej på er!

Helgens retreat var helt fantastiskt! Och för dig som inte har möjlighet att avvara en hel helg erbjuder vi dig nu en chans att vara med oss lördagen den 1 december. Detta blir årets sista event som vi anordnar så det är bäst att anmäla sig redan nu!

Det blir yinyoga, globalyoga, meditation, mental träning och inspiration kring växtbaserad, klimatsmart kost. Vi bjuder på glutenfri, helvegetarisk lunch och mellanmål.

Läs mer om eventet här!

Jag behöver inte läsa mer, jag vill anmäla mig nu! :)

Det är Maja, jag och Jenny som håller i eventet. Bilden är tagen från vår helgretreat nu i helgen.

Det är Maja, jag och Jenny som håller i eventet. Bilden är tagen från vår helgretreat nu i helgen.