IMG_20180511_123052_757.jpg

kOSTRÅDGIVNING

Vill du äta mer hälsosamt i ditt liv? Känner du att det är dags att göra en insats för miljön och äta mer vego men vet inte alls var du skall börja? Vill du äta veganskt men är rädd att missa viktiga näringsämnen? Är du trött på dieter som helt glömmer bort miljön? Vill du äta mat som minskar risken för hjärt- och kärlsjukdomar? 

Då har du hittat rätt! :D

Varför VEgo?

Det har inte alltid varit så, men idag är det för mig en självklarhet att äta vego/veganskt/växtbaserat (kärt barn har många namn men allt handlar om att utesluta animaliska produkter och äta rikligt med grönsaker och frukt). Forskningen visar att detta är rätt både när det gäller hälsa och miljö. Dessutom känns det fel att utsätta djuren för det lidande som görs idag när vi inte ens behöver äta kött för att må bra.

Så här hjälper jag Dig att äta mer hälsosamt i ditt liv

Vi börjar med att prata om var Du befinner dig just nu och vart Du vill nå. Vi utgår från din rådande livssituation och vilka möjligheter du har till förändring. Kanske blir lösningen att lägga till en smoothie någon gång i veckan och ha någon några dagar i veckan då du väljer bort kött.

Allt handlar om var Du står och vad Du känner dig redo för.

Du får med dig konkreta råd och tips på hur du kan äta mer hälsosam mat och få det att fungera i Din vardag.