MVIMG_20180805_135301.jpg

helhetspaket

Vi tittar på helheten i ditt liv. Vad vill du förändra? Vad är det som skaver? Vilka möjligheter har du till förändring där du befinner dig just nu?

Med yoga, meditation och en hälsosam kost hjälper jag dig att hitta en bra plattform att stå på och vi utgår från dina möjligheter just nu. Kanske har du endast 10 minuter per dag att lägga på dig själv just nu. Då kanske en meditation är det bästa för dig. Fokus är att hitta något som är realistiskt och bestående för DIG.

Förändring kommer inifrån oss själva och det GÅR att förändra. Men det kräver att vi själva gör arbetet och det är genom att vara konsekventa vi kan göra bestående förändringar och här är jag din coach när du känner att motivationen tryter.

Så här går det till: innan vi träffas talas vi vid via telefon eller Skype. Du berättar om dina behov och jag sätter ihop ett program som är skräddarsytt för dig. 

Om du känner YES! Jag vill bli den bästa versionen av mig NU! så tveka inte utan boka redan idag! :D

Detta InGÅR

  • 15 min konsultation via Skype eller telefon där du berättar om dina behov.

  • Fysiskt möte på ca 1.5 h där vi går igenom ditt program

  • En pdf med ditt personliga program

Jag tog kontakt med Jessica under en period i mitt liv när jag hade det kämpigt både fysiskt och mentalt. Dels ville jag ha hjälp med att ändra min kost till att äta bättre för min hälsa. Jessica stöttade mig till att ta de stegen som behövdes för att gå över till en helt växtbaserad kost med fokus på att boosta immunförsvaret med mycket frukt, grönt och annat nyttigt. Jessica hjälpte mig även med olika tips och verktyg för att stärka mig mentalt och att komma igång med regelbunden meditation och yoga. Idag är jag enormt tacksam och glad över hjälpen och stöttningen jag fick av Jessica. Det har förändrat mitt liv totalt. Jessica är oerhört klok, lyhörd och kan hjälpa till med konkreta råd precis där du är. Jag rekommenderar henne starkt till alla som behöver hjälp och stöttning för att göra positiva och stärkande livsförändringar.
— Maja